Audi показа фара на А8 фейслифт

Общи 15 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5810 посещения | без коментари

Седмица преди премиерата на Audi A8 фейслифт, компанията продължи с тийзърите, представяйки реалния фар на модела. Компонентът използва матрична LED система, която позволява на пътепоказателя на примигва в точно определена последователност, подобрявайки видимостта дори при лоши атмосферни условия.

Предните светлини притежават по 18 светлодиода, разположени в редица в 7 блока. Задните стопове са с по 24 светлодиода в 8 сегмента, които показват посоката на завиване. По време на примигване блоковете се активират на интервал от 20 милисекунди. След 150 милисекунди всички сегменти се осветляват, а след още 250 милисекунди светят с пълна интензивност. След това мигачът угасва и последователността може да бъде повторена.

Системата Audi Matrix LED използва по 25 светлодиода във фаровете за дългите светлини. При регистриране на насрещно движещ се автомобил, технологията намалява заслепяването с намаляване на осветеността или изключване на диоди. В същото време шофьорът получава оптимална видимост от останалите диоди.

Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   Audi, Audi A8, matrix, speed press
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте