Памела Андерсън стана шефка на GT отбор

Общи 15 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5280 посещения | без коментари

Неведнъж на шефовете на състезателни екипи се налага да търсят начини за стимул на служителите си, особено когато резултатите не са най-добрите. Е, пилотите и механиците в GT екипа Race Alliance by Pamela Anderson може да нямат този проблем и да са особено ентусиазирани в желанието си да впечатлят шефа си - Памела Андерсън.

Звездата от "Спасители на плажа" и блян на главния герой от "Борат" успя да класира тима си за финалните три състезания на шампионата FIA GT с автомобил Ferrari 458 Italia. Пилоти са бившият кадър от Формула 1 Витантонио Лиуци и Матиас Лауда, син на 3-кратния шампион Ники Лауда. Миналата година Памела се опита да влезе в европейските серии Льо Ман с екип под името Downforce1 by Pamela Anderson и автомобил Aston Martin. Също така актрисата е хвърлила око на NASCAR. Екипът й желае да участва във FIA GT следващата година, както и на "24 часа на Нюрбургринг". Колегата й Патрик Демпси има отбор в Льо Ман, където участва с Porsche.

Агенция: Speed-Press

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте