Auto Shanghai 2011: Bugatti представя ...

Общи 20 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2280 посещения | без коментари

По време на международното изложение в Шанхай, на щанда на Bugatti са представени двете най-нови суперспортни творения на компанията- Veyron 16.4 Super Sport с неговите 1200 конски сили и електронно ограничена на 415 км/ч максимална скорост, и Veyron 16.4 Grand Sport с далеч по-скромните 1001 конски сили.

Специално за участието си на салона в Шанхай, Bugatti представя специална бяла версия на Veyron 16.4 Grand Sport, при която дизайнерите на легендарната марка са създали интересен контраст със синьото цветово решение на джантите и изработените от въглеродни нишки елементи. Син цвят откриваме и в интериора на автомобила, където той е използван във визуализирането на цялостната кожена тапицерия.

Версията на Veyron 16.4 Super Sport, която е представена на щанда на Bugatti в Шанхай, и която вече има нов собственик, пък е решена в черен цвят с основен акцент върху карбоновата "опаковка.

 
Ключови думи:   Bugatti, grand sport, veyron
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте