Infiniti обещава три реда лукс с JX

Общи 20 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2015 посещения | без коментари

Infiniti обяви, че по време на международното изложение в Лос Анджелис през ноември ще представи изцяло нов луксозен кросовър. JX, който ще бъде с три реда седалки, ще бъде пуснат в продажба през пролетта на следващата година.

Предпроизводствената версия на Infiniti JX, дизайнът на който е вдъхновен от концептуалната разработа Essence, ще бъде демонстрира пред отбрана публика по време на ежегодното издание на Pebble Beach Concours d’Elegance през август.

"Изцяло новото Infiniti JX ще ни позволи да продължим да увеличаваме присъствието на марката в Америка, коментира Карлос Таварес, председател на американското подразделение на Nissan. "През 2010 година, Infiniti беше една от най-бързо развиващите се луксозни марки в САЩ, а през тази година ще увеличим присъствието си още повече със стъпването в Мексико и Панама, и в Чили през първата половина на 2012 година, споделя Таварес.

От Infiniti обещават, че новият JX ще предложи не само луксозен превоз за седмина, но и впечатляващ интериор, модулност, функционалност и редица високотехнологични нововъведения.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте