Auto Shanghai 2011: Концептуален хибриден седан от BMW Brilliance Automotive

Общи 07 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2910 посещения | без коментари

По време на международното изложение Auto Shanghai 2011, BMW Brilliance Automotive ще представи концептуален луксозен седан с plug-in хибридно задвижване. Автомобилът е резултат от венчъра на баварския и местния гигант Brilliance China Automotive Holdings Ltd.

Прототипът е разработен на базата на дългата версия на BMW 5 Series Sedan, която е достояние само на потребителите в Китай. За задвижването на хибридния модел се грижи BMW TwinPower Turbo двигател с вътрешно горене (218 консик сили), електрически мотор (70 кВт) и специална батерия с инсталация, позволяваща зареждането й от домашната електрическа инсталация.

Хибридният автомобил на BMW Brilliance Automotive е в състояние да измине до 75 километра със скорост от 60 км/ч, използвайки само електрическа енергия. В комбиниран цикъл на движение, автономността на колата се увеличева с още 400 километра.

Концептуалната разработка на BMW Brilliance Automotive, която ще дебютира на салона Auto Shanghai 2011, е предшественик на сериен модел, който ще бъде пуснат в серийно производство в Китай през 2013 година.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте