BMW Group предоставя на Япония финансова подкрепа в размер на 1 млн. евро

Общи 18 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2906 посещения | без коментари

Във връзка с опустошителните последствия на земетресението и последвалото цунами в Япония, BMW Group изразява съпричастността си с жертвите от бедствието и предоставя извънредна финансова помощ в размер на 1 милион евро.  
 
Управителният съвет на компанията изразява своята съпричастност от случващото се в Япония. Дълбоко сме потресени от ужасяващото страдание на хората в засегнатите райони, заяви д-р Норберт Райтхофер, председател на Управителния съвет на BMW AG. В този труден момент, нашите мисли и надежди са с японския народ.
 
Дарението ще бъде разпределено по равно между международните неправителствени организации  Спасете децата и Японския червен кръст. Средствата са предназначени за лечението на пострадали деца, спешна помощ и възстановителни работи. Освен това, служителите на BMW Group ще изразят своята съпричастност с пострадалите от бедствието, като се включат със свой принос към двете кампании.
 
В понеделник BMW Group предостави възможността за завръщане в Германия на своите германски служители в Япония и техните семейства. Компанията оказва подкрепа и на около 800-те си японски служители. BMW Group присъства активно на пазара в Япония от почти 30 години. Националното търговско представителство на компанията се намира в голямата токийска префектура.
 

BMW Group
BMW Group е един от най-успешните производители на автомобили и мотоциклети в света, със своите марки BMW, MINI и Rolls-Royce. Като световна компания, BMW Group експлоатира 24 производствени обекта в 13 страни и разполага с глобална продажбена мрежа в над 140 страни. За финансовата 2009 г. BMW Group е достигнала обем на глобалните си продажби от приблизително 1,29 милиона автомобила и над 87 000 мотоциклета. Приходите за същата година възлизат на обща стойност 50,68 милиарда евро. Към 31 декември 2009 г. работната сила на компанията по целия свят наброява приблизително 96 000 сътрудници.

 
Ключови думи:   2c, b1, bd, bmw, bmw ag, bmw group
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте