Успех на Peugeot 3008 HYbrid Limited Edition

Общи 18 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2903 посещения | без коментари

По повод международния автомобилен салон в Женева Peugeot лансира специалната серия 3008 HYbrid Limited Edition, чиито резервации можеха да бъдат направени по интернет и в мрежата на Peugeot в 11 европейски страни : Германия, Австрия, Белгия, Испания, Франция, Италия, Люксембург, Холандия, Португалия, Великобритания и Швейцария.
Тези 300 екземпляра на първия в света автомобил Full HYbrid diesel бяха резервирани само за 9 дни, като желаещите бяха много повече: обещаващ дебют на 3008 HYbrid4, който ще бъде лансиран във Франция през лятото на 2011.
Цената на специалната серия във Франция е 41 500 евро, а нивото на оборудване е изключително: черна маска на фаровете с хромирана лента на светодиодите, цвят бяло nacre, кожен салон в два цвята, кожена тапицерия на арматурното табло, алуминиева табелка с поредния номер в серията...
Клиентите на 3008 HYbrid Limited Edition имат възможност да се възползват преди всички от качествата на 3008 HYbrid4, който съчетава екологичността и удоволствието от управлението : 200 к.с., 4х4, режим 0 емисии, ... от 99 г/км СО2 в смесен цикъл.

 
Ключови думи:   3a, bd, diesel, encodeuricomponent, limited edition, nacre, peugeot, speed press
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте