BMW i свиква пресконферениция утре, 29 юли, във Франкфурт

Общи 28 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5775 посещения | без коментари

Новосъздадената подмарка на BMW - BMW i е създадена, за да предложи невиждани до момента продукти за индивидуална мобилност. В момента приоритет на марката е разработването на електрическите модели BMW i3 и BMW i8, които трябва да се появат през 2013 г. Утре, 29 юли, баварската компания обяви че ще представи предпремиерно постигнатото до този момент на пресконференция във Франкфурт. Подмарката вече е готова с карбоновото шаси на BMW i3 и с иновативни батерии, които няма да бъдат литиево-йонни.
BMW i3 е базиран на концепцията Mega City. Той ще предлага иновативна архитектура, електромотори ще задвижват задните колела, като ще генерират обща мощност от около 150 к.с. Максималната скорост на i3 ще бъде 160 км/ч. Друг любопитен момент е огромното багажно пространство с капацитет от 400 литра.
BMW i8 е вдъхновен от концепцията BMW Vision EfficientDynamics. Това ще бъде суперспортен и ефективен автомобил. Според последна информация той ще бъде плъг-ин хибрид. Комбинацията между 1,5-литров 3-цилиндров турбо дизел и електрически мотор ще доведе до обща мощност от 328 к.с., комбинираният разход на гориво няма да надвишава 3,7 л/100 км., докато вредните емисии ще бъдат редуцирани до 99 г/км CO2.

 
Ключови думи:   bmw, bmw bmw, mega city
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте