Germanwings въвежда допълнителни услуги за мобилни телефони

Общи 29 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5550 посещения | без коментари

Пътниците на нискотарифната авиокомпания Germanwings могат да се възползват от допълнителни мобилни услуги като резервация на багаж и избор на място в самолета чрез безплатното приложение за смартфони Germanwings app. С помощта на приложението българските потребители на смартфони могат да следят всички оферти за полети от София до Кьолн, да резервират билети и дори да се чекират през телефона си.
Приложението на Germanwings позволява пасажерите да резервират допълнителен багаж и да си изберат място в самолета до 3 часа преди излитане, спестявайки до 60% от цената, която биха платили на самото гише. Пътниците могат да разглеждат оферти в движение и да се възползват от най-атрактивните цени като направят резервация за полета директно през мобилния си телефон. Приложението позволява дори чекиране до 60 минути преди полета. Пътникът получава мобилна бордна карта под формата на sms или e-mail, като е нужно само да я сканира на гейта преди качване.
Други услуги, достъпни през приложението на Germanwings, са получаване на новини от Facebook и Twitter акаунта на авиокомпанията, разглеждане на разписанието на полетите и проверяване статуса на полета. Пътувайте удобно и лесно от София до Кьолн с нискотарифната авиокомпания Germanwings.

 
Ключови думи:   e mail, facebook, germanwings, sms
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте