BMW M Performance дебютира в Женева

Общи 12 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3110 посещения | без коментари

През пролетта на 2012 година BMW M GmbH въвежда нова гама модели, предназначени за водачите, търсещи по-спортно изживяване зад волана и в същото време държат на типичните за BMW комфорт и функционалност. Те предлагат ексклузивни двигатели, повишена пъргавина и прецизно динамично поведение на пътя, в комбинация с много емоционален дизайн. Автомобилите BMW M Performance за пръв път ще бъдат представени по време на международното автомобилно изложение в Женева през март.
Спортното подразделение на „баварците” създават напълно нова и уникална категория от модели. Цялостната им концепция, насочена към въодушевяваща динамика на пътя, се превъзхожда единствено от мощните спортни автомобили на BMW M GmbH.
2011 година е една от най-успешните години от основаването на BMW M GmbH. Освен BMW Серия 1 М Купе, което е първият представител на BMW M GmbH в премиум компактния сегмент, през изминалата година успешно стартираха и продажбите на BMW M5. За 2012 година е обявена премиерата на новото BMW M6. Допълнителен акцент през тази година е и предстоящият старт на автомобилите BMW M Performance, които са разработени с цялостното ноу-хау на BMW M GmbH.
Дъщерната компания на BMW Group има дългогодишен опит в моторните спортове, който е допринесъл за създаването на изключително мощни автомобили с ненадмината динамика на управлението. Характерът на автомобилите BMW M Performance е базиран и на тази компетентност на развойната работа.
Моделите от новата продуктова категория вървят по следите на BMW M535i,
представено през 1980 г. С повишената си мощност, прецизно настроеното
окачване и дискретно модифицирания дизайн този модел впечатли особено спортно
настроените клиенти на марката. Като допълнение към гамата на BMW Серия 5 Седан,
модификацията се предлагаше още в две моделни поколения и до 1987 година реализира големи пазарни успехи, успоредно с BMW M5.

 
Ключови думи:   bmw, bmw m gmbh, bmw m5, BMW M6, bmw performance
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте