BMW разкри Серия 6 Individual и Серия 6 M

Общи 04 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4435 посещения | без коментари

BMW официално представи новите Серия 6 Individual и Серия 6 M.
Първият вариант предлага изключително лаково покритие, уникални алуминиеви джанти, поръчкови дървени елементи и кожена тапицерия.
M-пакетът се отличава с аеродинамичен бодикит, включващ променена престилка и странични прагове, LED севтлини за мъгла и 19-цолови лети джанти. Отвътре са използвани кожа и алкантара. Седалките и воланът са спортни.
Компанията обяви, че ще въведе нов 3-литров 6-цилиндров турбодизел с технология TwinPower в новата Серия 6. Той произвежда максимална мощност от 308 к.с. и въртящ момент от 630 Нм, което позволява на купето да ускори от 0 до 100 км/ч за 5,5 сек (5,6 сек за кабриолета). От гледна точка на ефективността собствениците на новото BMW Серия 6 могат да очакват комбиниран разход на гориво от 5,5 л/100км и вредни емисии CO2 от 145 г/км. Конвертируемата версия ще изразходва 5,6 л/100км и 149 г/км CO2.
Баварците ще предложат и система за задвижване на четирите колела xDrive в 650i купе и кабриолет. Тук динамиката на 4,4-литровия V8 агрегат с мощност 401 к.с. и въртящ момент от 600 Нм позволява на купето да ускори от 0 до 100 км/ч само за 4,8 сек, докато на кабриолета са му нужни 4,9 сек.
Всички горепосочени варианти ще бъдат достъпни още тази есен.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 6, co2
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте