Cadillac ATS е щатският автомобил на годината

Общи 30 ноември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5790 посещения | без коментари

Американската журналистическа гилдия Motor Press Guild избра автомобила на 2013 г. за САЩ. Престижният приз отиде при седана Cadillac ATS. Моделът се пребори за титлата с шест други претендента за нея - Ford Fusion, Honda Accord, Nissan Altima, Scion FR-S и Subaru BRZ.
Журито избра модели в няколко категории, като критериите са безопасност, общо ниво на качеството, динамика, дизайн, екологичност, както и наличието на съвременни системи и технологии. В конкурса можеше да участва всеки нов или подложен на фейслифт модел, достъпен при американските дилъри от 1 януари 2013 г.
Церемонията за връчването на наградите по традиция се състоя по време на автомобилния салон в Лос Анджелис.
Седанът Cadillac ATS е и сред 11-те претендента за титлата „Североамерикански лек автомобил и 4х4 на годината“. Победителят в този конкурс ще бъде обявен през януари на изложението в Детройт.
В САЩ моделът се предлага с три двигателя – 2,5-литров атмосферен с мощност 203 к.с., 2,0-литров турбодвигател с 276 к.с. и 3,6-литров V6, развиващ макс. мощност 324 к.с.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте