Новият Continental GT с онлайн премиера

Общи 01 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1557 посещения | без коментари

Bentley съобщи, че на 7 септември ще се състои специално онлайн събитие, по време на което ще бъдат оповестени първите подробности за нови Continental GT. От легендарната компания обещават забавление ден и нощ, и то в продължение на цяла седмица, на интернет адрес www.ContinentalGT.com.

Виртуалната премиера на Continental GT ще предложи на потребителите наистина уникално изживяване, след като от компанията обявиха, че потребителите ще могат да избират между различни камери и отстояния, всяка една от които акцентираща върху динамичните, атлетични и стилни линии на новия модел.

От лансирането на Bentley Continental GT през 2003 година, до момента от модела са реализирани над 22 000 единици. Автомобилът беше използван от компанията като основа за създаването на два от най-вълнуващите модела в цялата история на марката- кабриолетът Continental GTC и Supersports Convertible, вторият от които се превърна и в най-бързият четириместен кабриолет в света.

За "хищническата същност на Continental Supersports Convertible се грижи познатият от Bentley Continental Supersports Coupe шестлитров, W-образен, дванадесетцилиндров задвижващ агрегат, който гарантира максимална мощност 621 конски сили при 6000/мин. Максималният въртящ момент на двигателя е 800 Нм и е на разположение на водача в диапазона 2000- 4500/мин. Continental Supersports Convertible е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за скромните 4.2 секунди и да развие максимална скорост на движение от 325 км/ч.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте