Euro NCAP: Петици за нови пет

Общи 25 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1582 посещения | без коментари

Euro NCAP обяви резултатите от проведените тестове на пет четири нови за европейския пазар модела. Радостно в случая е това, че всичките са получили най-високата оценка от 5 звезди за безопасността, която предлагат на водача, спътниците му и пешеходците.



Новите четири модела, сигурността на които е била проверена чрез краш-тест от Euro NCAP са хибрида Honda CR-Z, Suzuki Swift, новият Citroen C4 луксозният кросовър Hyundai ix35.

По време на международното автомобилно изложение в Париж ще бъдат обявени подробности за новата програма за оценка на сигурността на Euro NCAP, наречена Euro NCAP Advanced. С лансирането си от октомври тази година, тя ще даде сериозно предимство на потребителите, като ще дава още по-голяма яснота върху ефективността на онези технологии и системи за активна и пасивна безопасност, които в момента не се взимат под внимание при формирането на крайната оценка.



****
Видео от краш тестовете на останалите два модела можете да видите тук: www.autopress.tvDownload: FLVMP43GPDownload: FLVMP43GP

 
Ключови думи:   Citroen C4, euro ncap, honda, honda cr, hyundai, suzuki, suzuki swift
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте