Автосалон Париж 2010: Световна премиера на Chevrolet Orlando

Общи 25 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1594 посещения | без коментари


Orlando- първият представител на Chevrolet в сегмента на европейските многофункционални автомобили, ще отбележи световната си премиера по време на салона в Париж в началото на октомври. От компанията обявиха, че производството на MPV модела ще започне през октомври, а продажбите в началото на следващата година.

Седемместният Chevrolet Orlando е първият от седемте нови продукта, които марката ще представи на европейския пазар през следващите 15 месеца. Разработен на базата на платформата, използвана при успешният седан Cruze. Многофункционалният автомобил ще се предлага с избор между три задвижващи агрегата- един бензинов (1.8 литров със 141 конски сили) и два дизелови (двулитрови със 131 и 163 конски сили).

Бъдещите собственици на Chevrolet Orlando ще могат да избират също така между три нива на оборудване, във всяко едно от които присъства електронна стабилизираща програма, шест предпазни въздушни възглавници, криматична инсталация, електрическо управление на външните огледала и други.


 
Ключови думи:   chevrolet, Cruze, 163, mpv
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте