Ferrari показа F150

Общи 28 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5400 посещения | без коментари

Италианският отбор Ferrari представи болида си за 2011 г. на специална церемония в Маранело. F150 е с напълно различен дизайн спрямо миналогодишната кола. “Ferrari F150 бе създаден с една цел – да спечели титлата. Миналата година имахме добри и лоши моменти. Жизнено важно през тази година ще бъде надеждността и сме се фокусирали основно върху това. Имаме промени в организацията, нови хора, постоянно анализираме всичко, за да постигаме целта си. Инвестирахме много в подобряване на методите на работа в отбора. Благодаря на всичките ни доставчици и им обещавам, че сме по-силни от всякога”, коментира Лука ди Монтедземоло.
Церемонията бе предавана пряко по интернет и в тематичния парк на Ferrari в Абу Даби.
F150 е 57-та едноместна кола, създадена от Ferrari за Формула 1. Името е специално подбрано, за да ознаменува годишнината от обединението на Италия. Проектът, известен с кодовото име 662, предлага много новости в областта на аеродинамиката. От тази година са забранени двойните дифузьори и пролуки в предната част на пода, а задното крило ще може да бъде регулирано от пилота, за да му помогне при изпреварване. Завърналата се система KERS е инкорпорирана във F150 и оказва огромно значение в дизайна на шасито. Страничните кутии са по-големи, но отворите по-стеснени, а монококът по-висок в предната част от F10.
Задното окачване е с нов дизайн, а предното модифицирано. Накрайниците на ауспусите са подобни на миналогодишните от втората част на сезона, но като цяло аеродинамичния пакет ще претърпи много промени до първото състезание в Бахрейн.
Ferrari F150 ще дебютира на пистата “Фиорано” днес следобед с пилот Фернандо Алонсо, а утре в болида ще се качи Фелипе Маса. След това екипът отлита за Валенсия и първия официален тест за сезона, който започва от четвъртък.

 
Ключови думи:   ferrari, formula 1
 

Снимки


 

Разкрит е и C63 AMG Разкрит е и C63 AMG
28 януари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте