Разкрит е и C63 AMG

Общи 28 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5300 посещения | без коментари

Този месец Mercedes-Benz разкри цялата гама на обновения C-class. Краят на януари бе запазен за най-наточената му версия, а именно C63 AMG. Премиерата й ще бъде в Женева през март, но от сега вече може да се запознаете с нея, макар и виртуално.
От снимките се вижда, че фаровете са вдъхновени от светлините на SL, като на бронята под тях се намират и задължителните LED светлини, като диоди са интегрирани и в стоповете. Освен това C63 AMG получава нови 18-цолови джанти и подобрени спирачки.
Както беше съобщено преди време момчетата от AMG са избрали да запазят 6,2-литровия атмосферен V8 двигател, вместо да използват новия 5,5-литров би-турбо мотор. Така спортистът разполага с 457 к.с., предавани към задния мост чрез 7-степенна Speedshift MCT автоматична трансмисия. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,5 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.
През 2012 г. ще се предлага спортен пакет, който ще вдига мощността на 487 к.с. и вероятно лимита на скоростта ще бъде премахнат.

 
Ключови думи:   c class, c63 amg, mercedes benz, Mercedes-Benz
 

Снимки


 

Ferrari показа F150 Ferrari показа F150
28 януари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте