Ford A ще доведе актьорите, номинирани за „Икар“

Общи 25 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2090 посещения | без коментари

„Мото-Пфое“ , официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover в България, за единадесета поредна година осигурява приза за цялостно творчество на ежегодните награди „ИКАР“, които Съюзът на артистите в България провежда на 27.03.2011 г. в Народния театър „Иван Вазов”. Отличието тази година получава всепризнатият любим актьор на България Тодор Колев и ще бъде връчено по време на официалната церемония от управителя на компанията Атанас Фурнаджиев.
По повод трите знакови юбилея през 2011 г. - 90-ата годишнина на Съюза на артистите, 100 години Ford в България и 20 години „Мото-Пфое“, част от номинираните ще пристигнат с бляскав ретро Ford от 1928 г. – модел А. Други ще слязат на червения килим от новия Ford C-MAX, победителя в конкурса „Автомобил на 2011 в България” в категорията „Мултифункционален”.
До момента носители на приза са Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова и проф. Румен Цонев.

 
Ключови думи:   c max, ford, ford c, jaguar, land rover, range rover, volvo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте