Ford ще оздрави Lincoln

Общи 22 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2795 посещения | без коментари

За оздрaвяване и "оживяване" на марката си Lincoln Ford е готов да похарчи към 1 милиард долара. По плана на Синия овал, през следващите четири години с марката Lincoln ще излязат седем нови и съществуващи модела, като последните ще минат много сериозна модернизация.

По плановете на Ford, Lincoln трябва да се позиционира на пазара в Щатите между BMW и Lexus. Положението в момента не е блестящо - Lincoln заема последното място по обема на продажбите си сред останалите премиални марки зад океана, а според анализаторите тази година положението ще се влоши още повече.

Независимо от прогнозите, ръководството на Ford е настроено доста оптимистично. В компанията са уверени, че към 2015-а продажбите трябва да нараснат до 162 000 годишно от миналогодишните 85 000 реализации.

Първата крачка в плана за оздравяване е създаването на собствена дилърска мрежа на Lincoln, което ще придаде повече блясък на гамата и марката. Към съществуващите дилъри е отправено предложение да повишат нивото на шоу-румовете си, което несъмнено ще откаже някои от тях от сътрудничество с производителя.

 
Ключови думи:   bmw, ford, ford lincoln, lexus, lincoln
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте