GLOBUL и ЦСКА с награди за феновете на мача ЦСКА - TNS

Общи 18 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1234 посещения | без коментари

GLOBUL и ПФК ЦСКА организират томбола с награди за феновете на отбора, които посетят мача на „червените” срещу уелския ТNS от Турнира за лига Европа на 19 август.
Футболните запалянковци ще имат възможност да спечелят десет оригинални тениски на любимия си отбор и пет телефона от лимитираната серия Fan Phone 1948, разработена специално за червените фенове и брандирана с логата на ЦСКА и GLOBUL.
Промоекипи на оператора ще раздават талони за участие в промоцията от 18,30 до 21,00 часа пред Националния стадион „Васил Левски”. В томболата могат да участват всички фенове на ЦСКА, които попълнят своите талони и отговорят вярно на един въпрос, свързан с историята на отбора.
Тегленето на наградите ще се състои на 20 август 2010 г., а печелившите ще бъдат уведомени в седмицата след мача чрез телефонно обаждане с инструкции къде и как да получат наградите си. Имената на победителите ще бъдат обявени и на официалните сайтове на ЦСКА и GLOBUL.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте