HIDROLIFT AV продаде всичките си кемпери

Общи 16 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5830 посещения | без коментари

Българската фирма HIDROLIFT AV оценява участието си на „Автомобилен салон София 2011", като изключително успешно. На щанда си фирмата е изложила два кемпера от различен клас - единият е на италианската марка Roller Team, а другият на световно известната немска марка Hymer. За съжаление на посетителите и на двата дома на колела са закачени табелки с надпис „Продаден", което означава че посетителите вече не могат да разгледат интериора на „моторните домове".
Продуктът на Roller Team, която е най-големият производител на кемпери в Европа, е употребяван, като цената му е 24 000 евро. Изложбеният експонат е със шаси на Ford Transit, като марката предлага кемпери, изградени на техническата база и на Fiat. Освен него, HIDROLIFT е сключила сделка и за още два кемпера на световния лидер Hymer. Конкретната модификация е със шаси на Fiat от типа AL-KO, който позволява монтирането на двоен под и вграждането на багажни отделения и резервоари за вода в него. Така едновременно се пести място и центъра на тежестта остава ниско долу, а стандартната изолация предотвратява замръзването на резервоарите. Освен двата изложбени експоната, фирмата е продала и един Hymer S-Class, който е с дължина 8,6 метра и е най-луксозният модел от гамата. Вариантите за оборудването на вътрешното пространство са на практика безгранични, от което зависи и цената разбира се, която може да достигне до над 100 000 евро.

Фирма Хидролифт АВ ООД е създадена през 1993г. Основното направление, в което Хидролифт АВ ООД работи повече от 17 години, и вече е утвърдила позициите си на българския пазар, е търговията с автосервизно оборудване.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте