ТОП-МЕНИДЖЪРИ НА SHELL БЪЛГАРИЯ НАЛИВАТ БЕНЗИН В ДЕНЯ НА КЛИЕНТА

Общи 16 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4180 посещения | без коментари


Висши мениджъри и служители от офиса на Shell България обслужват днес клиенти на бензиностанции на компанията в София и страната. Премиерният Mercedes CLS 350 CDI и историческият трабант на Соломон Паси бяха първите автомобили, заредени от мениджърите на Shell.

Инициативата с мото По-близо до клиента се провежда за пета поредна година. Топ мениджърите на компанията посвещават два или три дни от работата си всяка година на директния контакт с клиентите на бензиностанциите, като зареждат гориво и предлагат съпътстващи услуги, като почистване на стъкла, проверка на маслото и течността за чистачките, запознаване на клиентите с предимствата на различните горива Shell и т.н.

С всяка изминала година интересът и положителните отзиви от клиентите и служителите за присъствието на мениджърите край бензиноколонките се увеличават. Инициативата По-близо до клиента е част от световната стратегия на компанията за усъвършенстване на качеството на услугите и насърчаване на обратната връзка от клиентите.

Премиерният за България Mercedes CLS 350 CDI и историческият трабант на Президента на Атлантическия клуб Соломон Паси бяха първите автомобили, заредени с гориво от Изпълнителния директор на Shell България г-жа Камелия Славейкова и от Търговския директор г-жа Теодора Колева. Г-н Паси лично присъства на събитието. Той пристигна със сегашния автомобил на Атлантическия клуб – BMW, което носи същия регистрационен номер, както и легендарния му трабант.

Нашите клиенти са много различни, но независимо от това каква кола карат и какво гориво зареждат, ние посрещаме всеки от тях по един и същи начин във всяка бензиностанция Shell – с високо качество на услугите и на продуктите ни – коментира Изпълнителният директор на Shell България г-жа Камелия Славейкова. Общото между всички наши клиенти, е че те обичат автомобила си и искат най-доброто за него. В ден като днешния, ние общуваме пряко с клиентите, за да разберем какво е най-важно за тях в грижата за автомобила, както и да утвърдим високите стандарти на обслужване, които прилага Shell в България и по света.

Обслужването на клиентите ни не се изчерпва само със зареждане на гориво в резервоара на автомобила – каза г-жа Теодора Колева, Търговски директор на Shell България. Грижата за клиента и автомобила започва още със създаването на горивата Shell и продължава с всяка стъпка, която горивото изминава, до посрещането на клиента на бензиностанцията. Вече 20 години работим за прилагане на един и същ висок стандарт на обслужване във всеки обект Shell.

Непрекъснато насърчаваме служителите и прилагаме система за вътрешна и външна оценка на качеството на обслужване. Не е изненада, че България винаги е била в челните места както в Централна и Източна Европа, така и в глобалната система на Shell при проучвания тип таен клиент – допълни г-жа Колева.

Повече информация за Shell България
Shell е на българския пазар от 1991 г. В България компанията оперира верига от 110 търговски комплекса и е един от лидерите в страната на пазара на горива на дребно, а за своите корпоративни клиенти предоставя услугата euroShell Card. Всеки месец в бензиностанциите Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти. В периода 2009/2011 г. са открити 4 нови магистрални обекта -  Shell Правец, Shell Калотина,  Shell Студена, Shell Любимец - те се присъединиха към европейската мрежа от магистрални обекти на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции ще бъдат сред 25-те хиляди клиенти, обслужвани всеки час в над 650 магистрални обекта в мрежата на Shell в Европа.

 
Ключови думи:   mercedes cls 350, shell
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте