Honda с нова допълнителна навигационна система

Общи 11 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2658 посещения | без коментари

Подразделението за аксесоари на Honda- Honda Access Europe, обяви, че пуска в продажба нова допълнителна навигационна система, която предлага пълната функционалност на вградената, но и свободата за интегрирането й във всеки един от моделите на марката.

Новата навигационна система Compact Navigation 2.0 предлага отлична функционалност, като в това число и специален режим- ecoRouteTM, при който основният акцент попада върху определянето на най- икономичният маршрут. Системата идва с geotagging поддръжка, която обещава да разчете координатите на крайната дестинация по снимка. Друга интересна особеност на Compact Navigation 2.0 е вграденият Bluetooth®, който дава възможност за провеждане на безопасни и неангажиращи погледа телефонни разговори.

Тежащата само 113.4 грама Compact Navigation 2.0 е с размери 12.2x7.5x0.89 см (W x H x D), чувствителният на допир дисплей е с резолюция 800 x 480 пиксела. Батерията на новата навигационна система е литиево- йонна и гарантира автономност от до 4 часа.

 
Ключови думи:   europe, honda, honda honda
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте