Читателите на сп.“auto motor und sport” гласуваха BRABUS да бъде НАЙ-ДОБРАТА МАРКА в категория „Tунер“ за шести пореден път

Общи 11 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3047 посещения | без коментари

Източник: www.ratola.bg

Печелившото число е шест! Читателите на водещото автомобилно списание в Германия - "auto motor und sport обявиха БРАБУС за НАЙ-ДОБРА МАРКА ПРЕЗ 2011 г. в категория "Тунер". Най-голямата независима компания за тунинг и доработка на автомобили в света, разположена в Ботроп (Германия), Ървайн (САЩ) и Дубай (ОАЕ) печели тази награда за шести пореден път.

Анкетата за най-добра тунинг марка бе част от читателския конкурс "Die besten Autos – BEST CARS 2011 (най-добри коли 2011). БРАБУС получи 52,8% от гласовете.

"Ние сме много горди с тази награда, която печелим по трудния начин всяка година, откакто е стартирала анкетата преди шест години. Този комплект от шест поредни награди доказва неоспоримото лидерство на БРАБУС в тунинг индустрията заяви Изпълнителният директор на БРАБУС, проф. х.к. Бодо Бушман. "Но това гласуване е също награда за постоянните ни усилия да осигурим удоволствие от шофирането, иновация, качество и екологичност. Същевременно, титлата НАЙ-ДОБРА МАРКА 2011 е и голям стимул за целия ни екип да продължава да работи за изпълнението на този стремеж.

Част от глобалната дистрибуторска мрежа на BRABUS е българската компания Ратола, която държи изключителните права за разпространение на марката на територията на България, Македония и Косово.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте