Honda стартира продажбите на Fit Shuttle и Fit Shuttle Hybrid

Общи 17 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3395 посещения | без коментари

Honda Motor стартира продажбите на новите модификации Shuttle и Shuttle Hybrid на хитовия си компактен модел Fit. От компанията коментират, че основният акцент и при двата автомобила попада върху повишеният товарен обем и гъвкавост на интериора, като за второто допринася и възможността за поръчка на завъртаща се предна пътническа седалка.

Подобно на стандартната версия на Fit и неговите две версии Fit Shuttle и Fit Shuttle Hybrid се възползват от конструкционното решение на инженерите на Honda за централно позициониране на резервоара. По този начин се освобождава допълнително пространство както за пътниците, така и за багаж. Товарното отделение на модификацията Shuttle- 590 литра, идва и с нов модулен под, с няколко нива и скрити отделения под самия под.

Новата Honda Fit Shuttle идва с 1.5 литров i-VTEC двигател, който гарантира среден разход на гориво от около 5 литра на 100 километра. Fit Shuttle Hybrid е оборудван с хибридната задвижваща система IMA (Integrated Motor Assist) на компанията с 1.3- литров i-VTEC мотор, като средният разход на гориво е около 4 литра на 100 километра.

 
Ключови думи:   honda, honda fit, honda motor, hybrid, shuttle
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте