Топ мениджъри на Shell обслужват клиенти

Общи 17 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4135 посещения | без коментари

Топ мениджъри на Shell България и служители от офиса на компанията вчера обслужваха клиенти по бензиностанциите в страната. Това се прави в рамките на инициативата „По-близо до клиента", която е част от световната стратегия на компанията за усъвършенстване на качеството на услугите и насърчаване на обратната връзка от клиентите. В България тази инициатива се провежда за пети път.
Лично изпълнителният директор на Shell България - Камелия Славейкова, даде начало на кампанията, като зареди с гориво Mercedes CLS 350 CDI. Луксозният автомобил е премиерен за България и е част от щанда на Mercedes на Автомобилен салон София 2011. Търговският директор на Shell България, Теодора Колева, зареди с масло и бензин „историческия" Трабант на Соломон Паси, който пристигна на собствен ход. Документално той е спрян от движение, тъй като е дарен на Националния исторически музей и е експонат в движение на Военно-историческия музей в София.

 
Ключови думи:   mercedes cls 350, shell, speed press
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте