Hyundai отново с ръст в продажбите

Общи 13 ноември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1109 посещения | без коментари

Въпреки че през септември, Hyundai Motor Co. регистрира спад в реализацията си в размер на 11.5%, през изминалия месец компанията отново постигна ръст в продажбите си спрямо същия период на миналата година. През октомври, новите регистрации на Hyundai се повишиха с 15.3% до ниво от 240 953 автомобила. По този начин, марката може да се похвали и с увеличение в реализацията си за първите десет месеца на годината- +5.4% до 2 139 170 единици.

Трите бестселъра на Hyundai на родния и пазар през октомври бяха Sonata, Avante/Elantra и флагмана Grandeur/Azera. Моделите успяха да се продадат в съответно 10 376, 8 922 и 6 940 единици тираж. С продажби от над 2 000 автомобила в два последователни месеца може да се похвали и представеният наскоро Hyundai i30. Общо през октомври, в Кория са били реализирани 30 432 леки автомобила, което е с 0.2% повече в сравнение със същия месец на 2006 година.

При SUV моделите и минивановете, Hyundai Santa Fe запази лидерската си позиция с ръст в търсенето на родния си пазар от 40% до 4 709 единици. Tucson застава на второ място с 2 709 регистрации.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте