Lincoln показа новия луксозен седан MKS

Общи 14 ноември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3099 посещения | без коментари

-Продажбите на автомобила започват през лятото

Производителят на луксозни автомобили Lincoln разпространи първата официална информация и снимки за изцяло новия си седан MKS. С това ново попълнение в моделната си гама, марката ще се опита да привлече изцяло "чужди клиенти, търсещи умелата комбинация между дизайн, горивна икономичност и впечатляващ набор стандартно и допълнително оборудване.

Lincoln MKS ще се предлага с нов 3.7 литров, V-образен, шестцилиндров бензинов двигател. Максималната мощност на мотора е 270 конски сили, а агрегатът е комбиниран с шестстепенна роботизирана предавателна кутия със SelectShift опция за по- бързо ръчно превключване, по- добра горивна икономичност и ускороение.

В стандартното оборудване на новия MKS са включени двустепенни предпазни въздушни възглавници за водача и пътника отпред, предпазни колани с дообтегачи, странични и въздушни възглавници тип "завеса, спирачна антиблокираща система и др.

Новият Lincoln MKS ще се произвежда във фирмения комплекс на Ford Motor Company в Чикаго, а продажбите му се очаква да започнат през лятото на следващата година. Базовата цена на автомобила ще бъде под 38 000 USD.

 
Ключови думи:   ford, ford motor, ford motor company, lincoln, lincoln mks
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте