Hyundai представи RB на ММАС 2010

Общи 25 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1429 посещения | без коментари

На Московския международен автосалон Hyundai представи концептуалния модел на компактния семеен седан RB. Автомобилът се отличава със силно разчупен дизайн, който определено ще бъде големият коз на марката в привличането на млади семейства.
Дизайнерските акценти са подчертани чрез голямата хексагонална предна решетка, предните фарове и L-образните фарове за мъгла.
Когато действително компактният седан се качи на конвейера в Русия, той ще бъде оборудван с ново поколение четирицилиндрови двигатели Gamma 1,6 литра и 1,4 литра DOHC с многоточково впръскване на горивото и променлив режим на работа на клапаните. Замяната на стария силов агрегат Alpha с Gamma осигурява на автомобила по-големи мощност и въртящ момент, както и най-високата икономичност в класа при вредни емисии. Двигателите ще бъдат с 4-степенни автоматични и 5-степенни механични скоростни кутии.
За момента посочените параметри се отнасят за модела, който ще бъде предлаган на руския пазар. Производството на серийната версия се очаква да започне през пролетта на 2011 г. в завода на Hyundai в Санкт Петербург.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте