Серийният Chevrolet Orlando дебютира в Париж

Общи 25 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1451 посещения | без коментари

Преди две години на изложението в Париж Chevrolet показа прототипа Orlando, с който обяви намерението си да навлезе в европейския сегмент на семейните ванове. Тази есен отново във френската столица марката ще покаже заводската версия на модела, като събитието е насрочено за 30 септември. Това ще е една от четирите световни премиери на Chevrolet на салона.
Силно базиран на концепта, серийният Orlando е със седем седалки, гъвкав интериор и дизайн, близък до този на кросоувърите. Отличителното при екстериора е снижаващият се назад покрив, допълван от изпъкналите арки на калниците, под които може да се монтират стандартно 16-, 17- и 18-цолови джанти. Оформлението на интериора използва последните стилистични идеи и елементи на Chevrolet като вдъхновения от Corvette “двоен кокпит” на арматурното табло и синьото индиректно осветление на централната конзола.
Новият компактен ван използва платформата на Chevrolet Cruze. Под предния капак ще се предлага избор от три от най-новите мощни и икономични двигатели на марката - един бензинов с работен обем 1,8 литра и максимална мощност 141 к.с., както и два дизелови агрегата, отразяващи последната версия на 2,0-литровия турбодизел на Chevrolet във варианти със 131 к.с. и 163 к.с.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте