KICHERER SL K 60 Evo Black

Общи 25 май 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2432 посещения | без коментари

Напук на новите версии и фейслифтове, немскте тунингови ателиета пуснаха още един тунинг кит за Mercedes SL Roadster, който се задвижва с впечатляващия двигател V12. Инженерите на фирмата Kicherer са пипнали въпросния V12, така че да достигне зашеметяващите 605 конски сили.

Ускорението на “ъпгрейдната” версия е малко по-добро от стандартното – от 0 до 100 км/ч за 4.3 секунди, от 0 до 200 км/ч за скромните 14.2 секунди. Максималната скорост на този звяр е електронно фиксирана на 300 километра в час.

Иначе, ателието, за което говорим се е погрижило да има и някои визуални подобрения на тази суперкола. Можем да видим изцяло интегриран аеропакет, който освен, че придава още по-добър външен вид, подобрява поведението на пътя. Целият пакет ще се пригоди към цялата серия SL и ще се предлага свободно на европейския пазар. Всички елементи ще са изработени от висококачествен карбон, което означава, че ще са леки и здрави.

Има някои изменения и по интериора, но те определено не са чак толкова значими. Заменени са старият волан и скоростен лост, като на тяхно място има нов спортен волан, взет директно от някой булид на F1, и скоростен лост, който е по-красив и функционален от всеки друг, който сме виждали до сега.

Ще завършим този преглед с леко описание а колелата. Говорим за 20-инчови колела, на които са качени гуми Continental с широчина 305. Така, производителите ще са сигурни, че собствениците на тези возила няма да излетят от пътя. И все пак, за да няма грешки, автомобилът е допълнително снижен с още 25 мм, което го прави още по-устойчив при високите скорости, за които е създаден.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте