Маса - се надява да победи на второто си домашно трасе

Общи 24 май 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2412 посещения | без коментари

Бразилската звезда на Скудерия Ферари Фелипе Маса очаква с нетърпение предстоящия кръг от Формула 1, който ще се проведе на пистата "Монте Карло" в Монако. Това е вторият дом на Маса, който когато не е в родна Бразилия, живее сред най-богатите в Европа. Монако е обежище на най-влиятелните личности на стария континент и Фелипе чувства това състезание като свое домашно.

"В Монако се чувствам като у дома си. Това допълнително ме кара да се мотивирам, започва коментира си Маса. – Наистина е невероятно с каква скорост построиха трасето. Има много малко място, а товарът е голям. Живея тук, но така и не мога да разбера кои участъци са преасвалтирани. Всичко се развива толкова бързо, че не е възможно да се следи всичко. Най-важното е в четвъртък всичко да бъде готово и да започнем с подготовката за предстоящата надпревара. Дори когато ходя по магазините или просто на разходка минавам по трасето и предварително се настройвам за първото ми стъпване по улиците с болида."

Бразилецът има една единствена цел пред себе си за петия кръг от шампионата. "Разбира се, че ще се целя в най-високото място на подиума!", категоричен бе той.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте