Деница Атанасова-Гергова е новото лице на Range Rover Evoque за България

Общи 26 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5925 посещения | без коментари

Деница Атанасова-Гергова, президент на Галерията за модерно изкуство в София, стана лице на Range Rover Evoque за България.
Бизнес дамата получи ключовете на своя личен автомобил от Филип Пфое – собственик и управител на Мото-Пфое Груп, на специално медийно събитие, което се състоя на 26 октомври в арт салона на Оборище 10.
Изборът на място за представянето на новия шедьовър на британското автомобилостроене още веднъж демонстрира сливането на автомобилния дизайн с изкуството.
Новият Range Rover Evoque, чийто дизайн е създаден с личното участие на Виктория Бекъм, прикова вниманието на хората в България. Компактният британски SUV е най-коментираният автомобил в страната през последните два месеца.
Премиерата на новия хитов модел у нас се състоя през септември, а месец по-късно вече е продадена цялата квота за България за 2011 г.
Цената на Еvoque започва от 68 хиляди лева с ДДС. Поради големия интерес у нас от Land Rover обещават да осигурят допълнителни бройки за нашата страна. Желаещите, обаче, трябва да побързат, ако държат да притежават пленителния Evoque до края на тази година.
Evoque е един от 40-те нови продукта, които ще бъдат представени в следващите 5 години от Jaguar и Land Rover. Той дава началото на най-мащабната офанзива в историята на двете британски марки в луксозния премиум сегмент.



Видео

 
Ключови думи:   land rover, range rover
 

Снимки


 

Lexus показа GS 450h F-Sport Lexus показа GS 450h F-Sport
26 октомври 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте