Mansory превърна Aventador LP700-4 в черен диамант

Общи 18 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5120 посещения | без коментари

Тунерите от Mansory доработиха Lamborghini Aventador LP700-4 и го пускат като Black Diamond, лимитиран до само шест екземпляра.
В този автомобил карбонът, който и без това е в изобилие в серийния модел, присъства навсякъде. Всеки отделен елемент от аеродинамичния пакет на Mansory е с идеално гладка повърхност, добавени са спортни „престилки“. Въздушните отвори по колата са оптимизирани за по-добра вентилация. В комбинация с прекроената предна част и серийните дневни светлини „черният диамант“ придобива още по-агресивно излъчване, но и генерира допълнителна притегателна сила към земята. Предните криле и капакът са заменени с тунинговани версии. Дифузьорът, вграден в новата задна престилка, прави автомобила стабилен при висока скорост.
Оптимизирано е управлението на двигателя и на ауспуховата система, така е постигнато повишение на мощността и ускоряването. Black Diamond разполага с макс. мощност от 754 к.с., възможна при 8300 об/мин срещу 700 к.с. при 8250 об/мин при серийния модел. Съответно макс. въртящ момент вече е 750 Нм при 6000 об/мин (6900 Нм при 5500 об/мин при Avendator). Автомобилът вече ускорява от място до 100 км/ч за 2,8 сек, а максималната му скорост също е по-висока от тази на базовия модел – 355 км/ч.
Олекотените джанти са се сдобили с карбонови инкрустации.
За да стане още по-спортен интериорът, са добавени елементи от истински карбон, а алуминиевите педали са без приплъзване.

 
Ключови думи:   black diamond, lamborghini, mansory, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте