Maserati и Audemars Piguet заедно и у нас

Общи 17 май 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1198 посещения | без коментари

Днес в шоурума на Maserati в София се състоя обща пресконференция на Maserati и Audemars Piguet, организирана от официалните представители на двете световно известни марки в България - Gransport Auto и Маестро Ювелир. Двете представителства ще си сътрудничат в областта на ПиАр-а и рекламата, така, както това правят двамата световно известни производителя.
на събитието присъстваха Андреа Каведани, регионален координатор в Maserati S.p.a., Кристиян Шнайдер, изпълнителен директор на La Boutique Swisse и Мартин Берли, директор на музея на прочутата марка швейцарски часовници, които са единствените останали притежание на двете фамилии, основали ги през 1875 г.
От 2004 г. Audemars Piguet е официален спонсор на Trofeo Maserati Europe и по този случай компанията произвежда лимитирана серия часовници с която отпразнува 90 годишнината на марката Maserati.
Audemars Piguet посвещана модела МС12 турбийон и хронограф на успеха на болидите Maserati МС12 в шампионата на ФИА за купата на производителите на автомобили GT през 2005-а. От тогава до днес са произведени само 150 броя часовници от платина 950, всеки на цена около 200 000 евро. От Maserati МС12 са произведени само петдесет екземпляра, всеки на цена 720 000 евро.
Първото четиримесечие на тази година беше изключително успешно за Maserati в източно-европейските пазари, сред които и България. Компанията отбеляза ръст от 90% в сравнение със същия период на миналата година, като до голяма степен този успех се дължи на влизането в пазара на новия модел на марката - Quattroporte Automatic. Колата има изцяло ново хидравлично 6-степенно предаване.
През миналата година са продадени 5700 автомобила от марката, като у нас са реализирани 20 сделки от Gransport Auto, фирма появила се у нас през миналата година като 58-и и засега последен дилър на марката в света. Фирмата е част от структурата на Авто-Юнион холдинг, който се утвърждава сред лидерите на нашия автоомбилен пазар с представителството на марките FIAT, Lancia, Alfa-Romeo, Mazda, Opel,Chevrolet, на скутерите Piagio, Vespa, Gilera и е официален франчайз на Avis Rent-a-car.

 
Ключови думи:   audemars piguet, europe, gransport, maserati, trofeo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте