Mercedes-Benz C 63 AMG Estate 2008

Ревюта 01 октомври 2007 | AutoDrum.com A- A+ 3246 посещения | без коментари

Вървейки по следите на седан версията, C 63 AMG Estate също излиза на подиума. Под предния капак с неговите отвори за въздух, 6.3 литров V8 двигател на AMG генерира зашеметяващо ускорение. Високо оборотният, нормално аспириран двигател, достига нови висини в този сегмент, с максимална мощност от 457 к.с. при 6800 об/мин. и въртящ момент от 600 Nm при 5000 об/мин.

Максималната скорост е стандартно ограничена на 250 км/ч.

Мощността се предава чрез трансмисията AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC. Екипирана с крила за контрол на предавките зад волана и три режима на работа "C", "S" и "M", 7-степенната предавателна кутия позволява несъмнено спортно или спокойно и комфортно шофиране. В съчетание с изцяло нов преден мост, автоматично регулиращото се според скоростта серво на AMG и нова 3-степенна ESP система, спортното окачване на AMG доставя максимално удоволствие и превъзходна динамика. Високо производителните спирачни системи с големи вентилирани и перфорирани дискове, доставят оптимална спирачна сила, дори при особено динамично шофиране. Стандартна екипировка включва 18 инчови 5-спицови алуминиеви джанти на AMG с размер 235/40 R18 (отпред) и 255/35 R18 (отзад). Другите джанти са 19-инчови на AMG с многоспицов дизайн и размери 235/35 R19 (отпред) и 255/30 R19 (отзад), но те са само по поръчка.

Дизайн и принадлежности: По-отличаваща се от всякога

Дизайнът и принадлежностите на новия C 63 AMG Estate, са в комфортно равновесие с модерните технологии. Разкошният 8-цилиндров модел на AMG, се отличава по-ясно от всякога от стандартната C-Class: типичните черти на марката са изразени с форми на AMG, преден капак с въздушни отвори, отличителна AMG решетка пред радиатора, по-разкроени предни крила, задна броня на AMG с интегриран черен дифузор и изпускателна система на AMG с два двойни накрайника. Интериорното усещане се характеризира със спортни седалки на AMG с интегрирани ограничители за главата, 3-спицов AMG спортен волан с размер от 365 мм и плоско дъно, както и от много други елементи на тунинг-компанията, допълващи атмосферата. Алтернатива на стандартния комплект от алуминиеви апликации са карбоновите такива на AMG, но налични единствено при поръчка.


Товарното отделение на C 63 AMG Estate варира от 485 до 1500 литра, в зависимост от положението на седалките. Никой друг автомобил от високия клас комбита, не може да се сравнява по този показател.
Стартирането на продажбите на 2008 Mercedes-Benz C 63 AMG Estate, се очаква да започнат през началото на 2008 година.

 

Chevrolet HHR 2008
02 октомври 2007
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте