Opel Astra OPC Nurburgring Edition 2008

Ревюта 30 септември 2007 | AutoDrum.com A- A+ 2923 посещения | без коментари

В началото на четвъртото издание на OPC Race Camp, Opel показа Astra OPC Nurburgring Edition, лимитирана специална версия на успешния 3-врат модел. Той представлява олицетворение на връзката между състезателната писта и марката Opel. Пистата Нюрбургринг и в частност легендарната Норшлиф, са познати като територия на Opel и това е мястото, където серийните автомобили на марката са тествани в редица аспекти през целия стадий на разработка.

Мануел Рютер пръв подчерта производителността на OPC моделите, когато постави рекорд за най-бързо време с Astra OPC за този клас автомобили. С тази специална Astra OPC Nurburgring Edition, Opel засилва връзката си с Норшлиф още повече.

Версията Nurburgring Edition е силно привличаща вниманието, благодарение на бялата си боя, огромния заден спойлер, екстериорните огледала и втората греда с карбонова визия. Втората генерация на IDSPlus2 шасито, познато от OPC версиите на Vectra и Zafira, осигурява още по-голяма динамика на Astra OPC Nurburgring Edition. Джанти с намалено тегло, по-широка с 2 мм следа и ултра високо проиводителните гуми, завършват пакета от допълнения към тази версия. Интериорът включва специална изцяло кожена тапицерия, декор с карбонов изглед и марката върху жабката с гравиран сериен номер. Изображение на пистата също е гравирана върху облегалката за глава. Специалният 2.0 литров двигател с 240 к.с., ускорява автомобила от 0-100 км/ч за 6,4 секудни и му позволява максимална скорост от 244 км/ч. Предно задвижвания автомобил е екипиран със спортно настроена 6-степенна ръчна предавателна кутия.

"Специалното издание на модела е в подчинение на Нюрбургринг и нашите клиенти, които направиха Astra OPC най-добре продавания OPC модел от сегашната генерация", казва Алън Висер, Изпълнителен директор продажби, маркетинг и следпродажбени услуги в Opel. Специалната версия Astra OPC Nurburgring Edition ще започне да се продава през първата четвърт на 2008.

 

Mercedes-Benz C 63 AMG Estate 2008
01 октомври 2007
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте