Mercedes-Benz Vito: Примамливо

Общи 05 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2985 посещения | без коментари

Mercedes-Benz обяви подробности за две нови попълнения в модификационното портфолио на многофункционалното Vito, които със сигурност ще направят модела още по-привлекателен за потребителите.

Новите Mercedes-Benz Vito Shuttle и Vito Crew идва с ново предназначение, освежен дизайн и избор между два четирицилиндрови CDI задвижващи агрегата- 95 и 136 консик сили, а Vito Shuttle ще бъде наличен в модификация с мотор 163 консик сили.

Mercedes-Benz Vito Shuttle идва с насоченост към транспортирането на гости на хотели, летищни служби или такси компании, които търсят балансирана комбинация между стил и многопрофилност. Всички седалки в автомобила са отделни, с регулируеми облегалки, които при цялостното си сгъване напред оформят компактни масички. Всички седалки са оборудвани с предпазни колани и Isofix система за прикрепяне на детски седалки, както и със специални подглавници. Превозването на багаж е максимално опростено и сигурно, чрез просторно отделение зад втория ред седалки.

Комфортът при Mercedes-Benz Vito Shuttle е подобрен и в резултат на оптимизираното окачване, луксозните материали и цветове в интериора, автоматичната климатична инсталация TEMPMATIC и други.

Mercedes-Benz Vito Shuttle се предлага в три версии в зависимост от дължината на купето- "compact", "long" и "extra-long", а цената му започва от 30 180 евро.

Панелният ван Vito Crew обещава най-наложителното, когота става въпрос за превозването на товари и хора. Подът под трите реда седалки и товарното отделение е облицован с дърво, а на тавана са обособени специални точки за прикрепяне на багаж. В оборудването на автомобила са включени електронна стабилизираща програма, спирачна антиблокираща система, система за стабилизиране на движението по време на теглене на ремарке и други.

Mercedes-Benz Vito Crew се предлага във версии "compact" и "long", а базовата цена е 21 290 евро.

 
Ключови думи:   163, cdi, mercedes benz, mercedes benz vito, shuttle
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте