Рекордни продажби за Nissan в Северна Америка

Общи 05 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2900 посещения | без коментари

Nissan North America (NNA) обяви, че през изминалия месец, продажбите на компанията са достигнали ниво от 121 141 автомобила, което е с 26.9% повече в сравнение със същия период на миналата година. От NNA коментират, че това е уникален за цялата история на фирмата резултат, което от своя страна е довело и до рекорден пазарен дял.

При марката Nissan също се отчитат рекордни продажби. През март, търсенето на продукцията й се е увеличило с 28.4% до 109 854 единици, а при тази на Infiniti се регистрира подобрение от 13.5% до ниво от 11 287 единици.

През март с отлично пазарно представяне могат да се похвалят моделите Nissan Rogue (14 174 единици, +68.8%), Nissan Sentra (17 851 ед, +104.7%), Nissan Juke (4089 единици), Nissan LEAF (298 ед) и други. При Infiniti, март се превърна в 14-ти пореден месец с двуцифрено процентно увеличение в реализацията.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте