Mercedes-Benz с ръст от 23% през януари

Общи 07 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4837 посещения | без коментари

Mercedes-Benz отбеляза отлично начало на новата година, като отчете ръст в глобалните си продажби от 23% през изминалия месец. Новите регистрации на компанията са били 82 700 автомобила, при резултат от януари 2010 в размер на 67 000 единици.

От Mercedes-Benz очакват положителната тенденция да продължи през цялата година, особено като се имат предвид предстоящите премиери на компанията. През тази година ще станем свидетели на появата по улиците на новите CLS, SLK, C-Class Coupe (през лятото), M-Class и B-Class (към края на годината).

В Германия, Mercedes-Benz запазва лидерската позиция в сегмента си, след като през януари в страната са били реализирани 11 100 автомобила или с 20% повече в сравнение със същия месец на 2010-та. 18%, до ниво от 32 400 коли, е увеличението в новите регистрации на територията на Западна Европа, като гигантът се радва на отлични резултати във Великобритания (+59%), Франция (+6%) и Белгия (+25%).

С 87% обаче са се подобрили продажбите на Mercedes-Benz в Китай, като търсенето през януари е било на рекордно ниво от 15 600 автомобила. В Япония, реализацията се е подобрила с 4%, в Австралия с 21%, в Турция с 55%, в Русия с 41%, а в Бразилия с 60%. В Страната на неограничените възможности се отчита увеличение от 11% до 16 400 коли.

 
Ключови думи:   c class, mercedes benz
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте