Morgan обяви цени и всички подробности за 3 Wheeler

Общи 25 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4745 посещения | без коментари

Още в края на миналата година обявихме, че легендарният британски производител Morgan възражда модела си 3 Wheeler. Той вече е напълно готов и цените му са обявени. Триколесният модел изглежда като пришълец от миналото, но в него са вложени най-новите технологии на ХХI в. Двигателят V Twin е куплиран с 5-степенна предавателна кутия от Mazda. За сигурността се грижи усиленото тръбно шаси с двойни ролбари за шофьора и пътника. Задвижващо е единственото задно колело. Припомняме, че моделът със същото име от 1930 г. все още държи рекорда за скорост на продължителни разстояния, така куршумообразната му форма е пресъздадена и в днешния 3 Wheeler. Дизайнерите са се постарали да се придържат доколкото е възможно до формата на самолет. Кокпитът е покрит с висококачествена кожа, а инструментариумът също се придържа към авиационната стилистика. Поради компактните си размери, автомобилът е лесен за контролиране, а видимостта е чудесна. Самите дизайнери са заявили по отношение на облика на модела, че са се придържали към философията „неделни състезания”. Автомобилът е с много нисък център на тежестта, а масата на двигателя се балансира от тази на пътника и шофьора.
През първата година от производството му ще предлагат Morgan 3 Wheeler с типичния по-скоро за мотоциклетите 2-цилиндров двигател V Twin с макс. мощност 115 к.с., разработен от специалистите S & S. Автомобилът е сертифициран от американските и европейските комисии за пътна безопасност и вредни емисии. Силовият агрегат предлага максимума от мощността при минимални обороти. Цените за Великобритания започват от 25 000 паунда (29 196 евро) без такси. Списъкът от опции предвижда полиран двигател, ретро фарове, кожа в два цвята, графичен спортен пакет с възможност за подчертаване на индивидуалността и др. Желаещите могат да украсят каросерията си с лога, вдъхновени от тези на британските ВВС, овални състезателни номера, национален флаг и още много други типични за автомобилния спорт символи.

Видео

 
Ключови думи:   3 wheeler, bd, mazda
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте