Peugeot RCZ Cup изпраща двама голфъри на международен турнир в Париж

Общи 31 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1292 посещения | без коментари

През уикенда в Блексийрама голф клуб се проведе първия голф турнир, организиран от Peugeot в България. Голямата награда, участие в международния финал на Peugeot RCZ Cup в Париж, спечелиха Андон Тушев и Тодор Кръстев. Те ще представят страната ни на игрището Saint Cloud следващата седмица. Призът за второ място получиха двойката Далаков/Чепишев, а на трето място се класираха Янков/Кулчакова. Първи грос станаха Теодор Тодоров и Ивайло Божков.

Форматът на турнира бе по двойки, скрембъл, с нова и оригинална концепция. На 9 от 18-те грийна на игрището (на всяка четна или нечетна дупка) бяха поставени по две флагчета: бяло с логото Peugeot и синьо с логото RCZ. Бялото флагче Peugeot обозначаваше по-лесна за отиграване дупка, а синьото RCZ маркираше по-трудна позиция на дупката.

През целия ден на турнира, всички участници и гости имаха възможността да тестват ексклузивното спортно купе RCZ, което бе изложено за първи път пред широката публика.

****
Peugeot
Peugeot е единствената марка, която разработва цялостна гама продукти за мобилност, леки, товарни автомобили, скутери, велосипеди и много услуги. Марката присъства в 160 страни, с общо 10 000 центъра за контакт. През 2009 година, Peugeot продаде 1 842 000 автомобила и стана първата по продажби френска марка в света и 10та автомобилна марка. 50% от продадените автомобили Peugeot отделят по-малко от 140 г СО2/км. През 2010, когато ще чества своята 200а годишнина, Марката ще се представи с нов стил, нова идентичност и ще продължи развитието си на международните пазари. Бъдещето на Peugeot започва с лансирането на RCZ,
извънсериен автомобил, i0n, 100% електрически, 408 в Китай, три нови модела в Латинска Америка, както и системата за мобилни услуги Mu by Peugeot.

 
Ключови думи:   peugeot, saint cloud
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте