Peugeot RCZ Cup изпраща двама голфъри на международен турнир в Париж

Общи 30 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1357 посещения | без коментари

През този уикенд в „Блексийрама голф клуб" се проведе първият голф турнир, организиран от Peugeot в България. Голямата награда, участие в международния финал на Peugeot RCZ Cup в Париж, спечелиха Андон Тушев и Тодор Кръстев. Те ще представят страната ни на игрището Saint Cloud следващата седмица. Призът за второ място получиха двойката Далаков/Чепишев, а на трето място се класираха Янков/Кулчакова. Първи „грос" станаха Теодор Тодоров и Ивайло Божков.
Форматът на турнира бе по двойки, скрембъл, с нова и оригинална концепция. На 9 от 18-те грийна на игрището (на всяка четна или нечетна дупка) бяха поставени по две флагчета: бяло с логото Peugeot и синьо с логото RCZ. Бялото флагче Peugeot обозначаваше по-лесна за отиграване дупка, а синьото RCZ маркираше по-трудна позиция на дупката.
През целия ден на турнира, всички участници и гости имаха възможността да тестват ексклузивното спортно купе RCZ, което бе изложено за първи път пред широката публика.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте