Qoros продаде първия си автомобил

Общи 06 януари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5125 посещения | без коментари

28-годишният шанхайски архитект Ю Мин (защо ли името не ни учудва!) стана първият клиент на новоизлюпената китайска марка Qoros. Припомняме, че тя има претенциите да бъде луксозна и глобална, и дебютира с гръм и трясък на автомобилния салон в Женева през март миналата година.
Архитектът получи новичките ключове за своя Qoros 3 Sedan лично от Волкер Щайнвашер, вицепрезидент на компанията. Това също не бива да ви изумява, защото китайската марка привлече много европейски кадри в екипа си и смята да се бори наистина амбициозно за купувачи от Стария свят. И нищо чудно да успее, защото автомобилът й стана първата китайска кола, получила максимална оценка на европейските краштестове по безопасност.
Както вече ви разказахме, на тазгодишния салон в Женева Qoros ще покаже нов, втори засега в гамата си модел. Предполагаме, че става въпрос за версия с 5 врати на актуалния.

 

Ford запя Let the Sun In Ford запя Let the Sun In
06 януари 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте