Ratola стана официален вносител на пълната гама Magneti Marelli и за Македония

Общи 11 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3239 посещения | без коментари

Източник: www.ratola.bg

Мултинационалната корпорация Ратола, която е официален вносител за България и Македония на автомобилите Ssang Yong и Brabus, както и на редица марки авточасти и автоаксесоари, стартира предлагането на пълната гама продукти на компанията Magneti Marelli вече и на територията на Република Македония.

Чрез представителния си офис в Скопие и мрежа от оторизирани дилъри на територията на страната, Ратола ще предлага над 20 000 автоартикула с марки MagnetiMarelli, Cofap, Automotive Lighting и др., като основен фокус ще бъде поставен върху универсалните продукти за употреба от всеки автомобилист, като акумулатори, моторни масла и консумативи, чистачки, осветителни системи и т.н.

Италианската компания Magneti Marelli е един от основните доставчици на части за първично вграждане за автомобилната индустрия. Със своите 77 завода, 11 научни и 26 приложни центъра по света, конгломератът MagnetiMarelli произвежда и доставя оригинално оборудване за утвърдени световни марки като групата ФИАТ, Мерцедес-Бенц, БМВ, Фолксваген Груп и др.

Второто направление в дейността на MagnetiMarelli е следпродажбеното обслужване, където концернът се нарежда сред водещите производители в основните продуктови групи - автомобилна електроника, автомобилно осветление, системи за окачване и амортисьори, изпускателни системи, катализатори и звукозаглушители, резервни части и услуги за моторните спортове – Формула 1 (F1), MotoGP, SBK супербайк и Световният рали шампионат (WRC).

Наред с продуктите на MagnetiMarelli и нейните дъщерни компании Cofap (амортисьори), Automotive Lighting (автомобилно осветление), Carello (фарове и стопове), Golden Lodge (подгревни, запалителни свещи и ламбда сонди), Vitaloni (автомобилни огледала), Veglia Borlietti (вентилационни системи на автомобила) и др., официалният вносител Ратола ще разпространява и продуктите на редица водещи доставчици, с които MagnetiMarelli има партньорски отношения. Сред тях са ламбда сондите (кислородни датчици) на водещия японски производител NGK, подгревните и запалителни свещи и авторадиатори на DENSO, спортните спирачни системи на BREMBO и накладките Pagid.

Предстои разширяване и на мрежата от автосервизи MagnetiMarelli- CheckStar, която успешно дебютира в страните от Централна Европа.

За популяризиране на марката на територията на Македония, вносителят Ратола планира да стартира своята дейност с промоция на изключително качествените акумулатори Magneti Marelli, както и на системите за осветление и автоелектроника. По този начин, в допълнение към гамата автомобилно осветление и автоелектроника Hella, на които Ратола също е оторизиран вносител, един дистрибутор е в състояние да откликне на около 90% от запитванията за автомобилни светлини и електроника, което го превръща в предпочитан партньор на автосервизи и търговци на авточасти за всички марки автомобили.

 
Ключови думи:   automotive lighting
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте