Renault налага единни стандарти в оторизираните сервизи у нас

Общи 04 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3980 посещения | без коментари

От 1 декември 2012 г. стартира кампания на Renault и Dacia в областта на следпродажбеното обслужване. При посещение в оторизираните сервизи на двете марки в страната дори при първи симптоми ползвателите на автомобили Renault и Dacia ще получат безплатна проверка на автомобила и Свидетелство за преглед с 41 точки в 5 основни категории: видимост, светлини, течности, безопасност и комфорт (отстраняването на неизправностите се заплаща). Те ще се сдобият още и с професионална консултация кои ремонти трябва да се извършат възможно най-скоро и кои търпят отлагане във времето. Тази услуга ще се наложи като единен стандарт в оторизираните сервизи на двете марки.
Освен това до 31.01.2013 г. всеки собственик на Renault и Dacia, закупил резервна част от групите: спирачни дискове и накладки - предни и задни; свещи - подгревни и запалителни; крушки; ремъци - аксесоарен и ангренажен; зимна течност за чистачки; антифриз; добавки за гориво, ще получи и отстъпка в размер на 10% от цената.
Повече информация за текущите предложения можете да намерите на www.renault.bg и www.dacia.bg.

 
Ключови думи:   dacia, renault
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте