Renault с три нови кросоувъра, вдъхновени от Captur

Общи 11 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2550 посещения | без коментари

Renault планира да пусне в производство три нови компактни SUV модела, базирани на концепцията Captur. Най-малкият представител се очаква да бъде с размерите на Captur, докато другите ще бъдат по-големи, но ще използват същия дизайн. Всички ще споделят общи платформи с Nissan. Captur ще използва основата от Nissan Juke, докато по-големите кросоувъри ще споделят платформата на следващото поколение Qashqai. Най-големият представител, вдъхновен от Captur, ще бъде с размерите на Nissan X-Trail.
Двигателите се очаква да бъдат 1,6 и 1,8 литра, предвидени са и турбо варианти с мощности от 128 и 158 к.с., както и дизелов 1,6-литров dCi.
Renault се надява с трите нови кросоувъра да пресъздаде успеха на Juke и Qashqai, като същевременно ще замени разочароващия Koleos.



Видео

 
Ключови думи:   captur, juke, nissan, nissan x trail, renault
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте