Черната стрела на edo competition (Видео)

Общи 11 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2370 посещения | без коментари

Черна като нощ, бърза като стрела. По този начин описват своята нова разработка SLR Black Arrow от edo competition.

Както подсказва самото име на автомобила, акцент при него е черното му цветово решение. Но от тунинг- компанията не са се ограничили само в окраската. Разработили са специална нова изпускателна система, проектирали са нови 21-цолови спортни джанти и са трансформирали интериора на колата, като сериозно са наблегнали на употребата на въглеродни нишки.

Във вътрешността на edo SLR Black Arrow откриваме спортни седалки и волан с тапицерия от естествена кожа и Alcantara, множество карбонови апликации по предното табло, централната конзола и панелите на вратите. Инженерите на компанията са монтирали нова мултимедийна система с навигация, интегриран телефон, TV и опция са свързване на външно MP3 устройство, както и камера за задно виждане.

Видео

V-образният, осемцилиндров задвижващ агрегат на SLR Black Arrow идва с максимална мощност от 722 конски сили при 7100/мин, а максималният въртящ момент е 890 Нм.

edo SLR Black Arrow е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди, а за успешното атакуване на границата от 300 км/ч са необходими само 24.5 секунди. Максималната скорост на движение пък е електронно ограничена на 345 км/ч.

 
Ключови думи:   bb, black arrow, mp3
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте