SSang Yong e талисман на четири колела тази година

Общи 21 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2865 посещения | без коментари

На 23 януари според лунния календарZ започва годината на Дракона. За азиатските народи знакът на Дракона е символ на четирите благополучия – богатство, добродетел, хармония и могъщество. Ако желаете да засилите позитивното влияние на Дракона, астролозите съветват да внесете животинчето в дома си под формата на сувенир. За автомобилистите също има решение – моделите на SSang Yong носят този символ на капака си и то в двойна доза.
Основана през 50-те години на миналия век като производител на коли със специално предназначение, днес южнокорейската марка се слави с луксозните си джипове и лимузини, произвеждани с технологии и компоненти от Mercedes-Benz. SSang Yong на корейски език означава „два дракона“ или „дракони близнаци“. Името препраща към древна легенда, възхваляваща благородството на тези митични създания. И до днес един от заводите на SSangYong Motor се намира в местността, в която според хилядолетното поверие са живели драконите.
Тази година автомобилите от марката имат още едно предимство - драконите, превръщащи ги в талисмани на четири колела.


 
Ключови думи:   mercedes benz, ssang yong, SsangYong, ssangyong motor
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте