Пускат зимна колекция на Jaguar XF

Общи 21 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2925 посещения | без коментари

Jaguar пуска зимна колекция на модела XF. Така наречената „Winter Collection“ ще бъде произведена в ограничен тираж от само 200 екземпляра, по сто бройки за всяка от двете предвидени версии. Collection Tendance ще разчита на 2,2-литровия мотор с макс. мощност 190 к.с., а Collection Prestige – на дизеловия 3,0-литров V6 с максимални 240 к.с. или 275 к.с.
Първият вариант на този зимен XF е изпълнение на основата на линията Luxe, към която обаче е добавена боя металик, 19-инчови джанти Artura, паткет Confort (включва GPS, Bluetooth, асистенция при паркиране с камера за задно виждане), и стелки. Цената е около 49 900 евро, като клиентите спестяват 3750 евро.
Още по-луксозна е версията Jaguar XF Collection Prestige. Тя е с обзавеждане Luxe Premium, към което обаче също са добавени боя металик, 19-инчови джанти Aquila, но е с аеродинамичен пакет (предни спойлери, странични поли), сатенирано дърво в интериора и отварящ се електрически покрив. Цената за тази версия е 62 000 евро, или 3010 печалба за клиентите.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте